Attefallshus Jack

Attefallshus Jack

Attefallshus Jack

Storlek

Kvadratmeter: 22 kvm
Byggyta: 24 kvm
Totalyta: 31 kvm
Golvyta: 22 kvm
Storstuga: 13 kvm
Kök/rum: 6 kvm
Badrum: 2 kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Jack är ett knuttimrat attefallshus med spröjsade dörrar och fönster som passar förträffligt som året-runt-boende, fritidshus eller skrivarlya. Först och främst har detta småhus hela tre rum som tillsammans utgör 22 kvm. För det andra är detta ett attefallshus med loft som gör att du får 9 extra kvadratmeter. Således är småhuset över 30 kvm totalt.

Vidare monterar du ihop huset själv via den medföljande monteringsmanualen. Givetvis levereras huset som byggsats varpå du bygger hela huset på max ett par dagar. Dessutom behöver du varken spika eller skruva och ingen förkunskap krävs. För att göra det nyckelfärdigt behöver du bara jämna till marken och sätta ut plintar. Däremot ingår inte takbeläggning och fasadfärg – det köper du till i beställningen

Avslutningsvis ingår ytterdörren, innerdörrarna och altardörren samt öppningsbara fönster som är isolerade med spröjs. Därtill medföljer trappstege upp till loftet.

attefallshus jack polhus

Specifikationer

Kvadratmeter

22 kvm

Byggyta

24 kvm

Totalyta

31 kvm

Golvyta

22 kvm

Storstuga

13 kvm

Badrum

2

Kök/rum

6 kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr