Brighton Polhus

Brighton Polhus

Brighton Polhus

Storlek

Kvadratmeter: 16 kvm
Byggyta: 19 kvm
Totalyta: – kvm
Golvyta: 16 kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Detta attefallshuset från Polhus är litet och mysigt och perfekt för dig som letar efter ett permanentboende. Genom de knuttimrade väggarna i kombination med panoramafönster samt altan, är detta tveklöst en av de vackraste attefallshusen som finns. För det första går det att använda detta som året-runt-boende, kontor, gym eller ateljé. För det andra är det superenkelt att bygga då huset skickas till dig som byggsats, d.v.s. där alla moduler byggs ihop genom monteringsanvisningen. På så vis kan du bygga ditt hus själv utan förkunskap.

Däremot vill vi poängtera att takbeläggningen inte ingår, så vill du göra huset nyckelfärdigt och vinterbonat måste du köpa till det. Vidare ingår dörrar, fönster, spik, skruv och ritningar.

Brighton Polhus 16 kvm
Brighton Polhus test

Specifikationer

Kvadratmeter

16 kvm

Byggyta

19 kvm

Totalyta

– kvm

Golvyta

16 kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr

Agneta Palmako

Storlek: 32 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 138 999 kr