Attefallshus 50 kvm

It seems we can't find what you're looking for.

Attefallshus 50 kvm

Letar du efter attefallshus på 50 kvm har du hittat rätt. Istället för att köpa ett stort hus för flera miljoner kronor, väljer alltfler att köpa ett större attefallshus. Orsaken är först och främst att priset blir betydligt lägre. För det andra monterar du huset själv vilket är enkelt tack vare de medföljande monteringsanvisningarna. För det tredje finns det mängder av användningsområden: sommarhus, fritidshus eller permanentboende.

Orsaken till varför attefallshus på 50 kvm blivit mer populärt, är primärt för att Boverkets tidigare begränsningar på 25 kvm, har ändrats. Sålunda är det nu lagligt att uppföra större attefallshus. Dessutom är det lättare än någonsin att göra det nyckelfärdigt och vinterbonat på grund av isoleringssatserna för tak och golv som du köper till. Fortsättningsvis är taken av yppersta kvalitet och virket är specifikt tillverkat för att uthärda det kalla nordiska vinterklimatet.

Vidare kan du använda ett attefallshus på 50 kvm för t.ex. året-runt-boende, skrivarlya, ateljé, arbetshus eller annan form av hobbyverksamhet. Tack vare det rymliga utrymmet får du plats med flera badrum och våningar så hela familjen kan inkvarteras utan problem. Därtill är det många kunder som väljer att köpa till en kompletterande bastustuga eller grillkåta för att göra det ännu mysigare.

Slutsats

Större attefallshus är perfekta för dig som vill slippa bostadsstressen och bostadslån. Istället kan du skräddarsy ditt hus precis så som du vill ha det. Därtill har du alternativet att börja med att köpa en stomme till attefallshus, varpå du kan inreda huset precis hur du vill. Innan du köper ett attefallshus ska du noga läsa igenom reglerna. Orsaken är att Boverkets bestämmelser uppdateras med jämna mellanrum så det gäller att hänga med i svängarna. Slutligen finns det mindre attefallshus på allt från 15, 20 och 30 kvadratmeter.

attefallshus paŐä 50 kvm

attefallshus 50 kvm