Beatrix gäststuga

Beatrix gäststuga

Beatrix gäststuga

Storlek

Kvadratmeter: 18 kvm
Byggyta: 18 kvm
Totalyta: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Beatrix är en av de mest populära gäststugorna hos oss. Anledningen är att den är perfekt som antingen uthus, förråd, gym, ateljé eller, just det – en gäststuga. Vidare levereras detta attefallshus monteringsfärdigt vilket innebär att du får en byggsats med instruktioner, varpå du själv bygger huset. Fördelen är att du slipper dyra byggnadskostnader och att du lär dig bygga på egen hand under processen. Dessutom är den knuttimrad så du inte behöver använda skruvar och spik – ett faktum som är otroligt skön och som också bidrar till att stabilisera huset.

Vidare består golvet och taket av råspont. Notera dock att golv inte ingår, så du måste själv välja detta hos återförsäljaren. Utöver detta väger stugan 815 kg. Därjämte ingår 2 fönster som är inåtgående med tiltfunktion – d.v.s. att du kan luta fönstret istället för att öppna det med gångjärn. Slutligen får du även 1 dörr tillverkad av massiv gran med medföljande låscylinder samt handtag. Nedan ser du ritningen och planlösningen för gäststugan.

ritning

Specifikationer

Kvadratmeter

18 kvm

Byggyta

18 kvm

Totalyta

18 kvm

Golvyta

17 kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr

Agneta Palmako

Storlek: 32 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 138 999 kr