Sorselestugan Furu

Sorselestugan Furu

Sorselestugan Furu

Storlek

Kvadratmeter: 24 kvm
Byggyta: – kvm
Totalyta: – kvm
Golvyta: – kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Sorselestugan är ett attefallshus tillverkad i svensk senvuxen furu med två stora rum plus kök och sovrum. Vidare består väggarna av geringsknutat timmer och tätningslist till spont och knutar. Därtill får du in mycket ljus i småhuset genom de fyra öppningsbara fönstren med isolerglas samt beslag. Dessutom har ytterdörren isolerglas och spröjs och insidan är av plywood.

Detta attefallshus har två lika stora rum, ett kök/allrum och ett sovrum. Stugan är producerad i svensk senvuxen furu. Vid intresse att göra huset nyckelfärdigt kan du köpa till isolerpaket för tak och golv – då får du trossbottenskivor, innertakpanel samt spiklist för tak och vägg. Därtill kan du köpa till isolerpaket för vägg också, och då ingår fästen och skruv samt vindväv, kottling och salning.

Avslutningsvis har du möjlighet att köpa till fler tillbehör för att göra attefallshuset så färdigt som möjligt. Utöver det vi redan nämnt går det att köpa till följande:

  • Timmerpanel
  • Plåttak
  • Takshingel
  • Takavvattning
  • Fönster och fönsterspröjssats
  • Dörrhandtag
  • Veranda

Specifikationer

Kvadratmeter

24 kvm

Byggyta

– kvm

Totalyta

– kvm

Golvyta

– kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr

Agneta Palmako

Storlek: 32 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 138 999 kr