Stuga Sally

Stuga Sally

Stuga Sally

Storlek

Kvadratmeter: 20 kvm kvm
Byggyta: – kvm
Totalyta: – kvm
Golvyta: – kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Denna stuga från Palmako är 19,9 kvm, alltså nästintill 20 kvm, och är knuttimrad med dubbla dörrar och fönster som släpper in mycket ljus. Vidare har den spröjs på fönstret och dörrarna vilket adderar en snygg estetisk touch. Därtill är virket på attefallshus gjort av långsamtväxande gran vilket utstår alla väderförhållanden du kan tänka dig.

Fortsättningsvis är det en fröjd att bygga stugan då du slipper spika och skruva tack vare knuttimringen. Därmed behöver du ingen förkunskap för att montera ihop stugan. Dessutom inkluderas fästelement och hela 5 års garanti.

Avslutningsvis måste du köpa till underlagspapp, takpapp samt takshingel för att det ska vara ett nyckelfärdigt vinterbonat attefallshus, som du kan bo i året-runt. Slutligen ingår tak och golv gjorda av spontade brädor, dörrkarm, metallbelagd tröskel samt tryckimpregnerat bjälklag. Därjämte får du skyddstak, sidohängt vridfönster och förankringsstänger på köpet.

stuga sally ritning
stuga sally 20 kvm

Specifikationer

Kvadratmeter

20 kvm kvm

Byggyta

– kvm

Totalyta

– kvm

Golvyta

– kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr