Claudia Palmako

Claudia Palmako

Claudia Palmako

Storlek

Kvadratmeter: 20 kvm
Byggyta: – kvm
Totalyta: – kvm
Golvyta: – kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Omålat

Recension

Denna stuga är 20 kvm stor med en fantastiskt snygg design som släpper in mycket ljus genom de glasade fönstren. Inledningsvis är virket gjort av långsamtväxande svenskt gran, likt många av våra attefallshus, och tål alla olika väderlekar.

Vidare är den lätt att bygga ihop i.o.m. att småhuset är knuttimrat. Följaktligen behöver du varken spika eller skruva för att bygga attefallshuset. Ytterligare fördelar är att det ingår impregnerade grundbjälkar, dörrkarm av limträ samt monteringsbeslag. Därtill får du en metallbelagd tröskel och tak gjort av spontade brädor på köpet.

Avslutningsvis får du hela 5 års garanti vilket är otroligt generöst med tanke på hur billigt attefallshuset är. Däremot levereras det omålat och takbeläggning ingår inte. Därför måste du köpa till detta i beställningen för att göra huset nyckelfärdigt och vinterbonat. Så här ser huset ut när det är nyckelfärdigt – är det inte otroligt vackert?

palmako claudia 20 kvm
palmako claudia ritning

Specifikationer

Kvadratmeter

20 kvm

Byggyta

– kvm

Totalyta

– kvm

Golvyta

– kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Omålat

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr