Montrose Attefallshus

Montrose Attefallshus

Montrose Attefallshus

Storlek

Kvadratmeter: 16 kvm
Byggyta: 21 kvm
Totalyta: – kvm
Golvyta: 16 kvm
Storstuga: – kvm
Kök/rum: – kvm
Badrum: – kvm

Färg

Färg: Obehandlad

Recension

Detta unika, rymliga och snygga attefallshuset med altan är det just nu mest populära småhuset. Orsaken är att det lämpar sig perfekt som permanentboende och att så mycket ingår i köpet. Exempelvis två fönster, tv¨å dörrar, golv av råspont på golvbjälkar samt knuttimrade och planhyvlade väggprofiler. Dessutom är virket gjord av långsamtväxande svensk gran vilket utstår alla tänkbara väderlekar.

Vidare är taklutningen 12,3 grader och tjockleken på väggarna hela 44 mm. Därjämte är golvytan 16 kvm + altanen som är 3,7 kvm stor. Tack vare altanen får du ett extra utrymme där du kan koppla av med en härlig kopp kaffe på sommarmorgnarna.

Avslutningsvis måste du, för att göra huset nyckelfärdigt och vinterbonat, köpa till isolering så värmen håller sig inne.

attefallshus montrose test

Specifikationer

Kvadratmeter

16 kvm

Byggyta

21 kvm

Totalyta

– kvm

Golvyta

16 kvm

Storstuga

– kvm

Badrum

Kök/rum

– kvm

Färg

Obehandlad

Våra kriterier

När vi bedömer attefallshus utgår vi från ett antal specifika kriterier. Först och främst tittar vi på anatomin, d.v.s. skelettet av huset, loftet, trappan samt designen. Därefter ser vi över prisbilden och vilken garanti som medföljer köpet. Slutligen lägger vi ihop samlade kundrecensioner vilket sammantaget skapar vårt slutbetyg. 

Regler för attefallshus

Det är viktigt att du vet alla regler och lagar beträffande attefallshus i Sverige. Läs därför lagstiftningen noggrant här.

Att tänka på

De flesta attefallshus levereras gratis till valfri adress. Vanligtvis tar transporten mellan 3-4 veckor beroende på återförsäljare. Dessutom är det stor skillnad mellan olika typer av attefallshus; vissa kommer med takbeläggning medans vissa är helt obehandlade. Därtill finns det både nyckelfärdiga och vinterbonade attefallshus som lämpar sig bäst för permanentboende.

Slutligen ska du också läsa vår köpguide som lär dig allt du behöver veta om attefallshus. Till exempel måste du veta att du alltid kan köpa till isolation, el och vatten för att göra det till ett permanentboende.

Liknande attefallshus

Stomme funkis

Storlek: 28 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme 30 kvm

Storlek: 30 kvm
Kostnad: 34 999 kr

Stomme med loft 60 kvm

Storlek: 60 kvm
Kostnad: 94 900 kr

Beatrix gäststuga

Storlek: 18 kvm
Golvyta: 17 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 27 095 kr

Vibostugan Funkis

Storlek: 20 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 74 329 kr

Brighton Polhus

Storlek: 16 kvm
Golvyta: 16 kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 62 989 kr

Sorselestugan Furu

Storlek: 24 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 51 869 kr

Vibo Trivas

Storlek: 25 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 126 099 kr

Sandra Palmako

Storlek: 38 kvm
Golvyta: – kvm
Badrum: – kvm
Kostnad: 129 995 kr